В’ячеслав Петров – переможець Cyber Суперліги Парі-Матч

В’ячеслав Петров – переможець Cyber Суперліги Парі-Матч

Укрінформ
Відбувся перший в історії України кібертурнір серед професіональних баскетболістів.

Федерація баскетболу України спільно з титульним спонсором TM Parimatch провела перший в історії України кібертурнір серед професіональних баскетболістів. Участь у змаганнях взяли 12 професіональних баскетболістів, які виступають за збірну України та клуби Суперліги Парі-Матч. Змагання пройшли на консолі Sony Playstation у грі NBA 2k20. Переможцем змагань став центровий збірної України та столичного клубу «Київ-Баскет» - В’ячеслав Петров.

На шляху до фіналу учасники кібертурніру з NBA 2K20, подолали груповий раунд, після чого пройшли серії до двох перемог у чвертьфіналі та півфіналі. Змагання тривали протягом двох тижнів, а кожен з фіналістів мав відіграти близько 10-ти матчів.

Читайте також: В’ячеслав Петров виграв турнір Cyber Суперліга Парі-Матч

Перед стартом змагань відбувся драфт, за підсумками якого баскетболісти обрали собі команду NBA, якою керуватимуть. У фінальній серії кібертурніру В’ячеслав Петров з клубу «Київ-Баскет» здолав свого одноклубника - Юрія Кондракова. Серія виявилася дуже напруженою. У перших двох матчах геймери розділили перемоги, а у вирішальній третій грі серії перемогу святкував Петров, який на цьому турнірі виступав з «Лос-Анджелес Лейкерс».

«Турнір дуже цікавий, я навіть не сподівався на це, усе доволі азартно та напружено. Майже усі матчі видалися рівними. Загалом хочу подякувати організаторам. Вони нам надали прекрасну можливість провести вдало час з хлопцями і прожити цей карантин різноманітніше на тлі індивідуальних тренувань», — говорить Петров.

Читайте також: Визначились півфіналісти баскетбольної Cyber Суперліги Парі-Матч

«Cyber Суперліга Парі-Матч -  початок нової ери в українському спорті. Українські баскетболісти показали видовищну, яскраву гру на «кіберпаркеті» й ми впевнені що після відновлення змагань нас очікує гарячий сезон в реальному баскетболі», — відзначив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Третє місце в першому кіберспортивному баскетбольному турнірі – Cyber Суперлізі Парі-Матч виборов захисник «Запоріжжя» - Андрій Кожем’якін. У серії за бронзу він здолав захисника збірної України та грецького «Промітеаса» - Олександра Липового. Кожен з призерів отримає призові від організаторів за участь у змаганнях.

Фото: kyiv-basket.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-