Усі клуби УПЛ матимуть два тижні після карантину на підготовку до чемпіонату

Усі клуби УПЛ матимуть два тижні після карантину на підготовку до чемпіонату

Укрінформ
Усі клуби української футбольної Прем'єр-ліги матимуть два тижні після карантину на підготовку до відновлення чемпіонату.

Про це йдеться у листі, який УПЛ розіслала клубам, повідомляє Zbirna.com.

"Клуби елітного дивізіону отримали чергові роз'яснення від УПЛ. У листі нагадується, що в Україні запроваджено карантин до 24 квітня, проте керівники українського футболу не виключають варіант, при якому обмеження масових заходів будуть продовжені. Терміни відновлення сезону в нашій країні, як і раніше, спрогнозувати неможливо, але УПЛ запевнила всі клуби, що з моменту зняття карантину у них буде не менше двох тижнів на підготовку до продовження виступів у внутрішніх турнірах", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Шахтар» запустив клубний телеканал

Нагадаємо, з 12 березня в Україні запроваджено карантин у навчальних закладах та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення. 25 березня надзвичайну ситуацію запроваджено по всій Україні. Карантин подовжено до 24 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-