FISA визначиться з новими датами кваліфікаційних олімпійських регат у найближчі 10 днів

FISA визначиться з новими датами кваліфікаційних олімпійських регат у найближчі 10 днів

Укрінформ
Міжнародна федерація веслувального спорту (FISA) заявила, що крім трьох регат Кубка світу з академічного веслування скасовано молодіжну першість світу в словенському Бледі (16-23 серпня).

Рада FISA приступив до розробки календаря на 2021 рік, повідомляє офіційний сайт організації.

"Рада Міжнародної федерації веслувального спорту (FISA) і організаційні комітети регат визнають, що ситуація змінилася в зв'язку з поширенням цієї пандемії. Відповідно, Рада і організаційні комітети вирішили, що першість світу з веслування серед молоді до 23 років та юніорів в Блед (Словенії) скасована і не буде перенесена; чемпіонат світу-2020 серед ветеранів в Лінц-Оттенсгайм (Австрія) переноситься з вересня 2020 року на 1-5 вересня 2021 року; чемпіонат світу-2020 з веслування в пляжному спринті і регати в Ойраші (Португалія) будуть перенесені з вересня/жовтня 2020 року на жовтень 2021-го; Всесвітній веслувальний тур 2020 року в Американському Самоа скасований (був запланований на квітень)", - йдеться в релізі FISA.

Ці рішення були прийняті після оцінки всіх можливих рішень на основі поточних рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та з урахуванням відповідальності за обмеження кількості міжконтинентальних поїздок.

Читайте також: Українські веслувальники достроково завершили збір в Італії через перенесення Олімпіади

Тепер, коли дати проведення Олімпійських і Паралімпійських ігор в Токіо-2020 затверджені на 2021 рік, Рада FISA працює над пропозиціями щодо сезону змагань з веслування на 2021 рік і перерозподілу залишилися олімпійських та паралімпійських кваліфікаційних регат. Консультації з зацікавленими сторонами пройдуть в найближчі 10 днів.

Фото: worldrowing.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-