Дворазова олімпійська чемпіонка з бігу Семеня лідирує у челенджі Роналду

Дворазова олімпійська чемпіонка з бігу Семеня лідирує у челенджі Роналду

Відео
Укрінформ
Одна з найскандальніших легкоатлеток сучасності дворазова олімпійська чемпіонка з бігу на 800 м і 1 500 м Кастер Семеня долучилася до челенджу з вправи на прес, який запропонував Кріштіану Роналду.

29-річна спортсменка з ПАР видала дивовижний результат - за 45 секунд 176 разів дотягнулася долонями до піднятих ніг.

Нападник італійського футбольного клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду, який запропонував цей челенддж на час карантину через пандемію коронавірусу, виконав вправу 142 рази. Раніше рекордсменом у челенджі був захисник португальської "Бенфіки" Рубен Діаш - 150 разів.

Читайте також: Українські футболісти Лунін і Степаненко прийняли виклик Роналду

Як повідомляє IRunning, бігунка-гермафродит Кастер Семеня потрапила в неприємну ситуацію, коли після перемоги на чемпіонаті світу 2009 року у багатьох спортсменок виникли сумніви щодо її гендерної приналежності. В результаті атлетку визнали жінкою з підвищеним рівнем тестостерону.

Після цього IAAF ввела правила, що закликають бігунів на дистанціях від 400 м медикаментозно знижувати рівень тестостерону, але Семеня відмовилася. Півтора року вона взагалі не брала участі в змаганнях, але, нарешті повернулася. Тепер вона готується виступати на дистанції 200 м, де немає вимог щодо зниження рівня тестостерону.

Фото: irunning.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-