Важкоатлетів Таїланду і Малайзії не допустять до Олімпіади через допінг

Важкоатлетів Таїланду і Малайзії не допустять до Олімпіади через допінг

Укрінформ
Група зі санкцій незалежних федерацій (IMFSP) при Міжнародній федерації важкої атлетики (IWF) дискваліфікувала Асоціацію важкої атлетики Таїланду (TAWA) і Федерацію важкої атлетики Малайзії (MWF) через порушення антидопінгових правил.

Про це повідомляє прес-служба IWF.

Спортсмени з Таїланду і Малайзії не виступлять на Олімпіаді у 2021 році в Токіо (Японія). Крім цього, членство TAWA в IWF призупинено на 3 роки (до 1 квітня 2023 року), офіційні особи асоціації тимчасово відсторонені на два роки, протягом яких вони не зможуть бути обраними на будь-які посади в IWF. На 11 місяців накладена заборона на участь спортсменів з Таїланду в міжнародних змаганнях під егідою IWF, відлік цього терміну почнеться з моменту відновлення перших заходів міжнародної федерації, відкладених через пандемію коронавірусу.

Читайте також: Російських олімпійських чемпіонів підозрюють у вживанні допінгу

Членство MWF в IWF призупинено на рік (до 1 квітня 2021 року). При цьому важкоатлетам з Малайзії заборонено брати участь в змаганнях під егідою IWF протягом п'яти місяців з моменту відновлення турнірів.

TAWA і MWF були проінформовані про винесені покарання. Організації мають право подати апеляції на рішення IMFSP до Спортивного арбітражного суду (CAS) протягом 21 дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-