Україна їде в Контіолахті за медалями

Україна їде в Контіолахті за медалями

Інфографіка
Укрінформ
Наші біатлоністи спробують розвинути успіх на 8-у етапі Кубка світу.

З 12 по 15 березня в Фінляндії відбудеться восьмий етап Кубка світу з біатлону. І з огляду на те, як пройшов для нашої збірної попередній етап в Чехії, ми знову чекатимемо від наших спортсменів медалей.

Нагадаємо, що чеському Нове Мєсто чоловіча збірна України в естафетній гонці (Артем Прима, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Дмитро Підручний) та виборола друге місце. Також Дмитро Підручний ледь не дотягнувся до «бронзи» в мас-старті. Він на фініші поступився німцеві Арнду Пайфферу і став четвертим.

Читайте також: Підручний посів 4 місце у мас-старті чеського етапу Кубка світу з біатлону

Жіноча збірна в естафеті (Анастасія Меркушина, Юлія Джима, Валя Семеренко, Олена Підгрушна) прийшла до фінішу четвертою. Відставання від Німеччини склало менш ніж на дві секунди. Сподіваємось, що в Фінляндії наша команда ще додасть.

Що стосується загального заліку і боротьби за «кришталевий глобус», то у жінок впевнено лідирує італійка Доротея Вірер. Тут, схоже, сенсації нам чекати не варто. Аналітики Parimatch не бачать гідної конкуренції у Доротеї та віддають їй підсумкове перше місце.

Читайте також: Україна виграла "срібло" в чоловічій естафеті Кубка світу з біатлону

А ось у чоловіків загострюється боротьба між Мартеном Фуркадом і Йоганнесом Бьо. Норвежець все ж дав хорошу фору французу, коли у січні пропустив гонки у зв'язку з народженням дитини. Мартен, який збирається  завершувати кар'єру, прагне наостанок зібрати всі можливі трофеї та наздогнати його дуже непросто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-