В УПЛ розповіли про можливість перенесення матчів через коронавірус

В УПЛ розповіли про можливість перенесення матчів через коронавірус

Укрінформ
Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий прокоментував можливість перенесення матчів футбольного чемпіонату України або проведення їх без глядачів через коронавірус.

Євген Дикий у коментарі Tribuna.com, зокрема, зазначив, що організація відправила запит до Міністерства охорони здоров'я України і в разі необхідності обов'язково оперативно відреагує.

“Ми відправили запит до Міністерства охорони здоров'я України з цього питання. Чекаємо на відповідь. Також в постійному контакті зі спортивно-медичним комітетом УАФ. Тримаємо руку на пульсі. Якщо у нас з'являться причини для скасування або перенесення матчів, то обов'язково оперативно відреагуємо”, - сказав Дикий.

Читайте також: Матчі Кубка Девіса в Італії та Польщі пройдуть без глядачів

Як повідомлялося, через спалах коронавірусу у світі спорту відбувся ряд змін, втім Виконавчий комітет Міжнародного олімпійського комітету (МОК) висловив повну підтримку успіху Олімпійських ігор-2020 у Токіо (Японія). Виконком МОК 3 березня заслухав звіт про всі заходи, вжиті для виправлення ситуації з коронавірусом, і після обговорення підтвердив, що Олімпіада відбудеться 24 липня — 9 серпня.

В Україні наразі офіційно підтверджено коронавірус лише у однієї людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-