Шаблістка Ольга Харлан отримала рекордну відзнаку НОК України

Шаблістка Ольга Харлан отримала рекордну відзнаку НОК України

Укрінформ
В Олімпійському домі за участю президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки сьогодні відбулося вшанування кращої спортсменки та тренера грудня-2019 в Україні.

Удванадцяте високу відзнаку НОК України отримала олімпійська чемпіонка Пекіна-2008, бронзова призерка Лондона-2012, дворазова призерка Ріо-2016 з фехтування на шаблях Ольга Харлан, а її особистий наставник Юрій Марченко став володарем звання кращого тренера місяця, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Нагадаємо, у грудні титулована спортсменка здобула впевнену перемогу на етапі Кубка світу у Солт-Лейк-Сіті (США). За підсумками сезону вдруге поспіль Ольга Харлан виграла загальний залік у шаблісток і стала володаркою Кубка світу - учетверте в своїй спортивній кар'єрі.

Окрім цього, минулого сезону Ольга підтвердила своє лідерство у Європі та світі, ставши 8-разовою чемпіонкою континенту та 6-разовою чемпіонкою планети.

Читайте також: Володарів "Спортивного Оскара" назвуть 9 березня

Відзначимо, Харлан залишається рекордсменкою за кількістю нагород кращої спортсменки місяця в Україні. Слідом за нею щільно йде Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв, на рахунку якого 11 визнань кращого спортсмена місяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-