Італійські ЗМІ повідомили про першого хворого на коронавірус у професіональному футболі

Італійські ЗМІ повідомили про першого хворого на коронавірус у професіональному футболі

Укрінформ
В Італії зафіксували перший випадок захворюваності на коронавірус у професіональному футболі.

Сьогодні одразу декілька італійських ЗМІ повідомили про виявлений діагноз коронавірусу у одного з футболістів Серії С. Як повідомляє La Nazione, ним виявився 22-річний гравець клубу "П'янезе", ім'я якого не називається.

Минулої неділі футболіст не вийшов на матч своєї команди, перед грою він відчув нездужання та лихоманку, піднялася температура тіла. Наразі він знаходиться в інфекційному відділенні лікарні Сієни.

Раніше федерація футболу Італії прийняла рішення проводити ігри Серії А за закритими дверима, щоб не допустити поширення коронавірусу.

Також, за інформацією ЗМІ, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) стурбований можливістю поширення епідемії коронавірусу країнами Європи. Якщо епідемія поширюватиметься, у організаторів Євро-2020 не лишиться іншого вибору, як скасувати або перенести чемпіонат Європи з футболу. Недоотримані прибутки УЄФА при цьому складуть сотні мільйонів євро.

Читайте також: Поширення коронавірусу ставить під загрозу Євро-2020 - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, станом на 27 лютого 2020 року у світі зареєстровано 82 164 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, з них 2 801 - летальні. Одужали вже 32 897 осіб.

В Україні, за інформацією МОЗ, не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу Covid-19.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-