Підручний не зміг відстояти титул чемпіона світу з біатлону в гонці переслідування

Підручний не зміг відстояти титул чемпіона світу з біатлону в гонці переслідування

Укрінформ
На чемпіонаті світу з біатлону, який триває в Антгольці-Антерсельві (Італія), у неділю, 16 лютого, завершилася чоловіча гонка переслідування на 12,5 км з чотирма вогневими рубежами.

Чемпіон світу-2019 у шведському Естерсунді українець Дмитро Підручний, цього разу стартувавши після спринту десятим, "настріляв" 5 штрафних кіл і посів у підсумку лише 30-е місце, повідомляє Укрінформ.

Переможцем чоловічого персьюту став француз Емільєн Жаклен, який з чистою стрільбою випередив срібного призера норвежця Йоганнеса Бьо (2 промахи) на 0,4 секунди і на 23,9 секунди - володаря "бронзи" росіянина Олександра Логінова (1), повідомляє Укрінформ.

Кращий з українців Артем Прима (3 промахи) фінішував 24-м. Сергій Семенов (4) став 41-м, Антон Дудченко (4) - останнім, 60-м.

Читайте також: Італійка Віррер виграла персьют на чемпіонаті світу з біатлону; Підгрушна - 13-а

На 18 лютого запланована жіноча індивідуальна гонка, на 19-е - чоловіча. 20 лютого чемпіонат світу продовжиться одиночною змішаною естафетою (сингл-мікст). Класичні естафети пройдуть 22 лютого. Змагальну програму 23 лютого завершать мас-старти.

На фото: Дмитро Підручний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-