Робимо ставку на естафети

Робимо ставку на естафети

Укрінформ
Україна має шанс здобути медаль чемпіонату світу з біатлону.

В італійському Антхольці-Антерсельві стартував чемпіонат світу з біатлону, який завершиться 23 лютого. Справжнє свято для фанатів зимових видів спорту. Претендентів на комплекти нагород в цей раз чимало і інтрига  присутня в кожній гонці.

Щоправда, є і незадоволені. Зокрема, біатлоністи з Казахстану. Не всі, а ті четверо, яких викрили у вживанні алкоголю. Керівництво Союзу біатлоністів Казахстану відсторонило їх не просто від чемпіонату світу, а на терміни від року до чотирьох.

Читайте також: Біатлон: Норвегія виграла мікст чемпіонату світу, Україна - п'ята

У нас таких проблем немає і тому ми спокійно вболіватимемо за наші чоловічу і жіночу збірні. Вони, на жаль, не дуже переконливо виступили на перших шести етапах Кубка світу. Найбільше надій на ЧС пов’язуємо з одиночною змішаною естафетою (20.02). Поборотися за «золото» українцям буде непросто, але призове місце дуже і дуже ймовірне. Є шанси і в жіночій естафеті (22.02). Зараз аналітики Parimatch ставлять Україну на сьоме місце в списку претендентів на перемогу.

Також особливим для нас стане чоловічий спринт (15.02). Річ у тому, що в ньому бігтимуть відразу п'ять українських біатлоністів. Такого раніше не було, від України в спринті на чемпіонатах світу брали участь не більше чотирьох спортсменів.

Читайте також: Меркушина не бігтиме спринт на ЧС з біатлону

Збірна України (жінки): Олена Підгрушна, Юлія Джима, Валя Семеренко, Віта Семеренко, Анастасія Меркушина, Юлія Журавок.

Збірна України (чоловіки): Дмитро Підручний, Артем Прима, Антон Дудченко, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Богдан Цимбал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-