Мессі не піде з «Барселони» через конфлікт з керівництвом клубу

Мессі не піде з «Барселони» через конфлікт з керівництвом клубу

Укрінформ
Аргентинська зірка не збирається в «Ман Сіті» і готова говорити про новий контракт з «Барсою».

Аргентинський нападаючий «Барселони» Ліонель Мессі хоче залишитися в клубі на тлі конфлікту зі спортивним директором клубу і колишнім партнером по команді Еріком Абідалем, повідомляє Sky Sports.

32-річний лідер каталонців готовий до обговорення з керівництвом «Барселони» питання про продовження контракту, який розрахований до літа 2021 року.

У недавньому інтерв'ю француз звинуватив футболістів «Барселони» в тому, що вони недостатньо старанно працювали під керівництвом Ернесто Вальверде, що і призвело до січневої відставки останнього.

Читайте також: Черговий рекорд Мессі — 500 переможних матчів в іспанському футболі

У свою чергу, Мессі публічно запропонував колишньому партнеру по команді назвати прізвища конкретних гравців, які, на думку функціонера, «зливали» тренера Вальверде.

Раніше повідомлялося, що сам Абідаль не залишить свою посаду в клубі через скандал, в якому інші гравці «Барселони» підтримують Ліонеля Мессі.

У цьому сезоні аргентинець зіграв 25 матчів у всіх турнірах за «Барселону». В його активі 19 голів і 12 гольових передач. Каталонці посідають друге місце в Ла Лізі, відстаючи від лідируючого «Реала» на 3 очка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-