Збірна України з хокею не зіграє на Олімпіаді-2022

Збірна України з хокею не зіграє на Олімпіаді-2022

Укрінформ
Хокеїсти національної збірної України зазнали другої поразки у кваліфікаційному турнірі за право виступити на зимовій Олімпіаді-2022 у Пекіні.

У групі Н третього раунду олімпійського відбору команда Сергія Вітера програла у п'ятницю команді Польщі - 1:6 (1:1, 0:2, 0:3), повдіомляє Укрінформ.

Шайби на майданчику "Барис Арени" у Нур-Султані (Казахстан) закинули: Павло Таран (16-та хвилина) - у складі українців; Крістіан Дзюбінський (20), Марцін Пшигодський (28), Шимон Мажець (36), Марцін Колуш (41), Даміан Капіца (53) та Філіп Коморський (56) - у поляків.

Це вже друга поразка нашої збірної у кваліфікації. Учора Україна програла Казахстану - 1:8.  

В іншому сьогоднішньому поєдинку групи H хокеїсти Казахстана зустрінуться з Нідерландами. 

Турнірне становище у квартеті на цю годину: Польща - 6 очок (після 2-х ігор), Казахстан - 3 (1), Нідерланди - 0 (1), Україна - 0 (2).   

Свій наступний поєдинок українська збірна проведе 9 лютого проти Нідерландів.

До вирішального, 4-го раунду олимпийского відбору вийде команда-переможниця турніру в Нур-Султані. Тож, хокейна збірна України втратила навіть теоретичні шанси на потрапляння на Ігри-2022. 

Читайте також: Збірна України з хокею програла Казахстану матч олімпійського відбору

Наші хокеїсти лише одного разу у своїй історії змогли пробитися на Олімпійські ігри. 2002 року в Солт-Лейк-Сіті (США) українська національна команда, яку тренував Анатолій Богданов, посіла десяте місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-