Клуб “Даллас Маверікс” вивів з обігу номер 24, під яким грав Кобі Браянт

Клуб “Даллас Маверікс” вивів з обігу номер 24, під яким грав Кобі Браянт

Відео
Укрінформ
Власник американського клубу “Даллас Маверікс” Марк Кьюбан вирішив вивести з обігу номер 24 легендарного баскетболіста Кобі Браянта, який загинув в результаті аварії вертольота.

Про це повідомляє Twitter Shams Charania.

“Власник Dallas Mavericks Марк Кьюбан: "Наша організація вирішила, що номер 24 більше ніколи не буде використовуватися у Dallas Maverick", - йдеться в повідомленні.

Дворазовий олімпійський чемпіон Кобі Браянт грав за “Лос-Анджелес Лейкерс”, але у клубі “Даллас Маверікс” вирішили таким чином вшанувати його пам'ять.

Читайте також: Легендарний баскетболіст Кобі Браянт загинув в авіакатастрофі

Як повідомляв Укрінформ, 26 січня легенда світового баскетболу 41-річний атакуючий захисник Кобі Браянт разом зі своєю 13-річною донькою загинув у результаті аварії гелікоптера. У Браянта залишилася дружина і троє дітей.

Сьогодні уболівальники "Лос-Анджелес Лейкерс" збираються біля домашньої арени клубу, щоб вшанувати пам'ять легендарного баскетболіста.

Кобі Браянт - п'ятиразовий чемпіон НБА і дворазовий MVP фіналів. Захисник 18 разів обирався на Матч всіх зірок НБА і 11 разів потрапляв в першу символічну п'ятірку за підсумками сезону.

Читайте також: На борту вертольота, в якому розбився Кобі Браянт, було дев'ятеро людей

Баскетболіст відіграв за “Лос-Анджелес Лейкерс” 20 сезонів. Дворазовий олімпійський чемпіон провів у регулярних чемпіонатах 1346 матчів і набирав в середньому за гру по 25 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-