Іван Редкач отримає шанс стати чемпіоном

Іван Редкач отримає шанс стати чемпіоном

Інфографіка
Укрінформ
Зранку 26 січня український боксер проведе наразі головний бій в кар’єрі проти Денні Гарсії.

Цього вікенду в Брукліні (Нью-Йорк) відбудеться бій Івана Редкача проти американського боксера Денні Гарсія. Суперник українця – екс-чемпіон світу. Він так само, як і Іван, в разі перемоги отримає шанс поборотися за титул у напівсередній вазі за версією WBC. Нагадаємо, цим поясом зараз володіє зірковий Еррол Спенс. Бій почнеться приблизно о 5-й ранку за київським часом 26 січня.

Читайте також: Український боксер Редкач пообіцяв нокаутувати Гарсію 25 січня

На жаль, Іван Редкач не є головним претендентом на перемогу. Аналітики Parimatch залишають йому лише 12% на успіх. Але, українець відомий як майстер нокаутів і він здобував дострокові перемоги в ранніх раундах. Багато хто відзначає, що в цьому його головна перевага. Поки Іван матиме достатньо сил, є шанси, що він зможе підловити Гарсію.

Денні діє акуратніше, вичікуючи свій момент. Він вміє бити в найнесподіваніший момент. Вдається це не завжди, часто перемоги йому діставалися рішенням суддів. Гарсія боксер досить високого рівня, з такими Редкач поки що не бився. Але для Івана це шанс заявити про себе, так що з мотивацією у нього все гаразд.

Читайте також: Редкач і Гарсія провели дуель поглядів перед боєм

Також, що важливо, Іван уже понад 10 років виступає в США і місцева публіка його знає. Його манера ведення бою також до душі вболівальникам. Так що на підтримку трибун він зможе розраховувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-