Суперліга Паріматч: битва лідерів

Суперліга Паріматч: битва лідерів

Інфографіка
Укрінформ
Головний матч найближчих днів – «Дніпро» - «Прометей».

Як і очікувалося, «Дніпро» на минулому тижні скористався своєю можливістю обійти «Прометей» в турнірній таблиці і зайняти перше місце. Правда, дніпряни могли забезпечити собі більший відрив від конкурента, але поступилися «Київ-Баскет».

Читайте також: Суперліга: «Дніпро», «Одеса» і «Київ-Баскет» здобули перемоги

Тепер же «Дніпро» чекає домашня зустріч з «Прометеєм», яка і дасть відповідь, хто ж з лідерів Суперліги Паріматч зараз сильніше. У цьому сезоні команди зустрічалися вже двічі, і кожна по одному разу виграла. Причому в обох випадках перемога залишалася за гостями.

І оскільки хтось із них в будь-якому випадку втратить очки, це буде непоганим шансом для «Хіміка» підтягнутися до першого місця. Чемпіону України для цього необхідно вдома обіграти «Черкаських Мавп» та «Київ-Баскет». Обидва суперника досить сильні та претендують, як мінімум, на призові місця регулярної частини чемпіонату. То ж перед «Хіміком» стоїть дуже непросте завдання.

Читайте також: Суперліга: «Запоріжжя» в овертаймі перемогло «Миколаїв»

З інших матчів тижня в Суперлізі Паріматч також варто звернути увагу на «Дніпро» - «Запоріжжя». Ця гра – традиційно одна з найпринциповіших протистоянь чемпіонату. Матч не дарма має статус дербі і команди завжди демонструють напружену боротьбу. Майбутня зустріч точно не стане винятком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-