“Динамо” провело традиційну акцію проти расизму серед своїх фанатів

“Динамо” провело традиційну акцію проти расизму серед своїх фанатів

Відео
Укрінформ
Київський футбольний клуб “Динамо” провів товариський матч за участю представників різних рас, національностей і кольору шкіри у рамках традиційної акції проти расизму серед своїх фанатів.

Команда Фан-клубу "Динамо" провела товариський матч проти збірної Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП), у складі якої грали представники України, Конго, Еквадору, Китаю і Азербайджану, під гаслом "Разом - проти расизму". Про це повідомляє пресслужба ФК “Динамо”.

“Іноземці склали більшу частину колективу МАУП. Футболісти родом із різних країн і розмовляють різними мовами, проте на поле знаходять взаєморозуміння, адже мова футболу - загальна для всіх”, - йдеться у повідомленні.

Поєдинок відбувся у понеділок, 20 січня, і завершився перемогою команди Фан-клубу "Динамо" з рахунком 8:4.

Футбольний клуб "Динамо" регулярно проводить акції з метою викорінення та недопущення проявів расизму серед своїх шанувальників. Керуючись принципом “Расизму немає місця як у футболі, так і в житті”, Фан-клуб "Динамо" вже не вперше організовує дружні футбольні матчі за участю представників різних рас, національностей і кольору шкіри. Товариські поєдинки вже кілька років проходять під гаслом "Разом - проти расизму".

Читайте також: “Лаціо” оштрафував своїх фанатів за фашистські вітання у Лізі Європи

“Неважливо, хто твій суперник на полі, адже ключові принципи УЄФА - respect і fair play ", - зазначають у клубі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-