Відбулося жеребкування в парній сітці Australian Open

Відбулося жеребкування в парній сітці Australian Open

Укрінформ
На першому в сезоні турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу в Мельбурні зверстана сітка у парних змаганнях, в яких візьмуть участь шестеро представників України.

У чоловічому парному розряду Australian Open Денис Молчанов в тандемі з Раду Албота з Молдови в першому колі зустрінуться з американським дуетом Сем Куеррі - Стів Джонсон, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Молчанов виграв парний турнір ATP в Австралії

У жінок Катерина Бондаренко і сербка Олександра Крунич на старті турніру зійдуться з хорватсько-сербською парою Дарья Юрак - Ніна Стоянович, Даяна Ястремська та Фанні Штоллар з Угорщини зіграють з восьмими "ракетками" турніру чешкою ​​Кветою Пешке і Демі Схюрс з Голландії. Катерина Козлова і Магда Лінетт з Польщі зустрінуться з американсько-польської парою Даніель Коллінс - Алісія Росольска.

Людмила Кіченок і китаянка Ян Чжаосюань отримали 14-й номер посіву і в першому раунді будуть протистояти власницям wild card Медісон Інгліс і Кайлі МакФі з Австралії.

Українсько-індійський дует Надія Кіченок - Санія Мірза почнуть виступ у Мельбурні матчем проти китаянок Хань Сіньюнь і Чжу Лінь.

Читайте також: Кіченок перемогла на турнірі WTA в Гобарті у парному розряді

Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу пройде з 20 січня по 2 лютого.

На фото: Денис Молчанов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-