Стало відомо, хто нестиме прапор України на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх

Стало відомо, хто нестиме прапор України на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх

Фото
Укрінформ
Названо прапороносців юнацької команди України на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє НОК України та олімпійська команда.

«Почесну місію нести український прапор на церемоніях відкриття зимових Юнацьких Олімпійських ігор-2020 отримали найбільш титуловані члени нашої команди: бронзовий призер ХІV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю з біатлону Степан Кінаш та срібна призерка етапу Кубка світу серед дівчат із санного спорту Юліанна Туницька відповідно», - йдеться у повідомленні.

І Степан, і Юліанна зізналися, що для них - це велика несподіванка, але, разом з тим, й велика честь представляти рідну країну на відкритті престижного спортивного форуму.

Читайте також: Україну на Юнацьких Олімпійських іграх представлять 39 спортсменів - МКМС

Як повідомлялося, юна спортсменка, вихованка Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності, учениця 11-го класу Кременецької школи №1 Юліанна Туницька здобула перемогу на етапі Кубка світу в Німеччині у санному спорті. Ця перемога дала право спортсменці-саночниці стати учасницею III зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

17-річний вихованець Харківської біатлонної школи Степан Кінаш завоював бронзу в індивідуальній гонці на 12,5 км на XIV зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, що проходив у Сараєво у лютому 2019 року.

Відкриття ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які триватимуть до 22 січня відбудеться сьогодні о 20:30 за київським часом в Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-