Кубок світу в Обергофі: без лідера Бьо, але з Підручним

Кубок світу в Обергофі: без лідера Бьо, але з Підручним

Інфографіка
Укрінформ
9 січня в німецькому Обергофі стартує 4-й етап Кубка світу з біатлону.

Після новорічних свят в програму зимових видів спорту повертається Кубок світу з біатлону. З 9 по 12 січня в німецькому Обергофі відбудуться гонки четвертого етапу. Нагадаємо, поки що в цьому сезоні нашим біатлоністам ще не вдалося дістатися до п'єдесталу, але з кожним стартом вони потроху додають.

Читайте також: Підручний пропустить спринт на етапі Кубка світу в Обергофі

У чоловіків основним претендентом на медалі залишається Дмитро Підручний. Недавно він вдруге став батьком, у зв'язку з цим отримав кілька днів вихідних і приєднатися до команди лише 10 січня. Тобто, вже після того як відбудеться спринт. Зате, Дмитро добре відпочине і повернеться до перегонів в гарному настрої. Нагадаємо, що у Підручного народився син, якого назвали Володимиром, а його доньці Ірині нещодавно виповнилося чотири роки.

Чекає на поповнення в сімействі і лідер загального заліку Йоганнес Бьо. Норвежець проводить сезон настільки яскраво і потужно, що тренери не сумніваються в тому, що він втримає свою форму і позицію лідера. Бьо отримав канікули на весь січень, а це, між іншим, відразу три етапи Кубка світу. Його шанси на перше місце в загальному заліку високо оцінюють і аналітики Parimatch. У списку претендентів на загальну перемогу він як і раніше йде першим. За ним йдуть Мартен Фуркад і його брат - Тар'єй Бьо.

Читайте також: Українка Блашко пропустить етап Кубка світу з біатлону в Обергофі

У жінок як в загальному заліку, так і в котируваннях Parimatch також один лідер – італійка Доротея Вірер. А її основними переслідувачками залишаються норвежки Тіріл Екгофф та Інгрід-Ландмарк Тандреволд. Ми ж вболіватимемо, в першу чергу, за Олену Підгрушну, яка нещодавно виграла індивідуальну гонку на Кубку Австрії. Можливо, вона зможе нас порадувати вже на цьому етапі Кубка світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-