Правоохоронці візьмуть під посилену охорону матч «Динамо» - «Лугано»

Правоохоронці візьмуть під посилену охорону матч «Динамо» - «Лугано»

Укрінформ
Правоохоронці Києва забезпечуватимуть охорону правопорядку у четвер, 12 грудня, під час проведення футбольного матчу Ліги Європи УЄФА між командами «Динамо» та «Лугано».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Сьогодні у столиці відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Лугано» (Лугано, Швейцарія) на НСК «Олімпійський». Під особливою увагою правоохоронців перебуватиме територія біля спортивної арени, а також найближчі станції метро», - йдеться у повідомленні.

Працівники структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України нестимуть службу у посиленому режимі на прилеглій до стадіону території.

Поліцейські закликають уболівальників, жителів і гостей столиці не порушувати закон, виконувати встановлені правила поведінки і сприяти працівникам поліції в охороні правопорядку.

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Олександрії" в Лізі Європи УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, у зв’язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу (початок гри о 19:55) перед початком гри можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська». Після її закінчення, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-