Моурінью повертається в Манчестер

Моурінью повертається в Манчестер

Інфографіка
Укрінформ
«Манчестер Юнайтед» - «Тоттенгем» - головний хіт чергового туру чемпіонату Англії.

Центральним матчем 15-го туру англійської Прем'єр-ліги стане, безумовно, зустріч «Манчестер Юнайтед» і «Тоттенгема». Гра особливо цікаво тим, що недавно лондонців очолив Жозе Моурінью, колишній наставник «МЮ».

Відзначимо, що після своєї відставки португальський фахівець просидів без роботи майже рік, а коли прийняв «Тоттенгем», то заявив, що в «Манчестер Юнайтед» йому не вистачало пристрасті. Моурінью висловився про те, що у новому клубі його все влаштовує і він збирається багато чого досягти з командою.

Вийти в плей-офф Ліги чемпіонів він вже зміг. Щоправда, для цього вистачило однієї домашньої перемоги над «Олімпіакосом» (4:2). Тепер потрібно боротися за більш високі місця в турнірній таблиці чемпіонату Англії, де «Тоттенгем» поки що йде на 5-у місці. Справи у «Манчестер Юнайтед» не кращі – команда після серії нічиїх вже 9-а.

Читайте також: АПЛ: «Вест Гем» Ярмоленка програв «Тоттенгему»

«МЮ», до речі, хоч і виступають в єврокубковому турнірі рангом нижче за «Тоттенгем», справи у Лізі Європи у них також прикрі. Напередодні команда на виїзді поступилася «Астані» 1:2. Це добре, що в плей-офф Ліги Європи «Манчестер Юнайтед» пройшов ще до цієї ганьби в Казахстані.

Зараз шанси команд на перемогу практично рівні. Аналітики Parimatch лише невелику перевагу віддають «Тоттенхему» (36% проти 35%).

Дуже важливим фактором стане підтримка трибун, ймовірно, фанати також приготують щось особливе для Моурінью. Своя мотивація буде і у футболістів «Манчестер Юнайтед», які точно бажатимуть обіграти свого колишнього тренера. Все це гарантує нам цікавий матч, результат якого передбачити дуже складно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-