Колишній камерунський півзахисник “Шахтаря” став гравцем київського “Динамо”

Колишній камерунський півзахисник “Шахтаря” став гравцем київського “Динамо”

Відео
Укрінформ
Київський футбольний клуб “Динамо” представив свого новачка камерунського експівзахисника донецького “Шахтаря” Ділана Вуанту.

Про це пресслужба “Динамо” повідомила у підпису до відео “Ділан Вуанту: майбутній Погба у Динамо?” в YouTube.

“Цього літа київське “Динамо” посилилося перспективним футболістом камерунського походження Діланом Вуанту. Опорний півзахисник перейшов в нашу команду з донецького “Шахтаря”. Хороша техніка Ділана та його ефективна робота в центрі поля дозволяють помріяти: можливо, в “Динамо” підростає другий Поль Погба?”, - йдеться у повідомленні.

У своєму інтерв’ю клубній пресслужбі Ділан Вуанту прокоментував свій перехід: "Мене звуть Ділан. Мені 16 років. Я родом із Камеруну. Чесно кажучи, "Динамо" раніше завжди було моїм суперником, але наразі я в цьому клубі, клуб повірив у мене. Я дуже задоволений, що знаходжуся у ньому. У мене тут нова сім’я... Мене можна використовувати і як опорника, і як правого і лівого півзахисника... Моїм кумиром завжди був Поль Погба, ще також стежив за успіхами Н'Голо Канте, але кумир все одно перший”.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Олександрії" та "Динамо" в Лізі Європи

Нагадаємо, 24 жовтня у третьому турі Ліги Європи київське "Динамо" прийматиме данський "Копенгаген". Матч відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 22.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-