“UA:Перший” отримав права на трансляцію футбольних матчів ЧС-2022

“UA:Перший” отримав права на трансляцію футбольних матчів ЧС-2022

Укрінформ
Телеканал “UA:Перший” отримав права на трансляцію футбольних матчів наступного чемпіонату світу, фінальна частина якого пройде 21 листопада - 18 грудня 2022 року в Катарі.

Про це в інтерв'ю Tribuna.com повідомив генеральний продюсер телеканалу “UA:Перший” Ярослав Лодигін.

“Чемпіонати дорогі. Тому в минулі роки у нас була практика робити трансляції спільно з “Україною”, ми ділили чемпіонати світу. А останній ми взагалі не транслювали - віддали “Інтеру”, щоб хоч якось компенсувати витрати на вимушену покупку прав. Але наступний чемпіонат світу ми вже не маємо наміру віддавати їм.

Права вже отримали. У нас є пріоритетне право на такі турніри як у члена Європейської мовної спілки. Це і є нашою перевагою в боротьбі за величезну кількість спортивних змагань.

Наприклад, зараз ми розглядаємо можливість показу клубного чемпіонату світу з футболу в кінці року. Минулого тижня ми транслювали церемонію нагородження кращих від ФІФА. Такі пропозиції автоматично нам першими приходять. Далі ми можемо з ними що завгодно робити. І, звичайно, у нас є можливість купувати ці права дешевше, не за ціною для комерційних каналів”, - зазначив Лодигін.

Читайте також: В Катарі завершується будівництво двох стадіонів до чемпіонату світу-2022 з футболу

Нагадаємо, фінальна частина наступного чемпіонату світу з футболу стартує 21 листопада 2022 року в Катарі, фінальний матч відбудеться 18 грудня на Національному стадіоні в Лусаїлі, що вміщує 80 тисяч глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-