Шевченко: Футболісти готові до гри з Литвою, лише у Миколенка мікротравма

Шевченко: Футболісти готові до гри з Литвою, лише у Миколенка мікротравма

Фото
Укрінформ
У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України зіграє у Харкові матч відбору Євро-2020 проти Литви.

Перед сьогоднішнім відкритим тренуванням на стадіоні "Металіст" головний тренер нашої команди Андрій Шевченко провів пресконференцію, на якій розповів про готовність своїх підопічних до поєдинку, повідомляє Укрінформ.

"Команда готова до матчу. Єдине - у Миколенка є мікротравма. Він зробив обстеження, і ми визначимо, наскільки є сорйозним це пошкодження. Кілька днів він не тренуватиметься. В іншому - все в порядку. Сьогодні одне тренування, завтра вже два. Потім - передігрове підготовка. Часу мало, оскільки у нас мікроцикл. Недооцінки суперників немає, ми говорили з футболістами на цю тему. Для нас це найважливіший матч. Усі прекрасно розуміють, що в разі позитивного результату наші шанси явно збільшуються. Сподіваємося, що прийдуть глядачі", - сказав наставник збірної України.

Відкрите тренування збірної України з футболу / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Він також прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що може залишити збірну, аби тренувати "Мілан".

"Я вже казав: у мене контракт з національною командою. У мене немає й не було планів щодо того, аби залишити національну збірну. Перед мною стоїть високе завдання, я вірю в колектив, вірю в нашу збірну. Я в ній перебуваю і працюю. збираюся доробити свій контракт зі збірною України до кінця", - заявив Шевченко.

Читайте також: Збірна Португалії втратила форварда перед матчем з Україною у Києві

Турнірне становище у відбірковій групі В Євро-2020: Україна - 13 очок (після 5-ти ігор), Португалія - ​​8 (4), Сербія - 7 (5), Люксембург - 4 (5), Литва - 1 (5).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-