Китайський боксер претендує на бій з Гвоздиком

Китайський боксер претендує на бій з Гвоздиком

Укрінформ
31-річний китайський боксер Мен Фаньлун в червні став обов'язковим претендентом на титул IBF у напівважкій вазі.

Мен Фаньлун може стати суперником переможця об'єднавчого поєдинку між чемпіоном IBF Артуром Бетербієвим і чемпіоном WBC Олександром Гвоздиком, бій між якими заплановано на 18 жовтня. Про це повідомляє Klitschko-brothers.com.

За словами Фаньлуна, в Китаї дуже чекають чемпіонського титулу у великій вазі.

“Я дуже радий тому, що мій бій за титул чемпіона світу пройде проти переможця двобою Бетербієв — Гвоздик. Я стану першим з “великих” боксерів з Китаю, крупніших за напівлегковаговиків, який вийде на бій за титул чемпіона світу. Це вже історичне досягнення, але я хочу більшого. Я хочу відвезти чемпіонський пояс до себе на батьківщину, де мільярди людей пам'ятатимуть про це століттями”, - сказав Фаньлун.

Як повідомлялося, 18 жовтня чемпіон WBC в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик спробує взяти реванш на професіональному рингу над володарем поясу IBF Артуром Бетербієвим, якому 10 років тому програвав в аматорському боксі.

Читайте також: З’явилося офіційне промо поєдинку Гвоздик — Бетербієв

Свій останній бій Гвоздик провів в кінці березня проти француза Дуду Нгумби, якого переміг технічним нокаутом в 5 раунді. Титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Гвоздик здобув в грудні минулого року, нокаутувавши в 11-му раунді канадця Адоніса Стівенсона.

Артур Бетербієв в травні провів успішний захист титулу IBF, впоравшись з боснійцем Радівоє Калайджи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-