Срібна призерка ЧС легкоатлетка Бех-Романчук розповіла про проблеми зі здоров’ям

Срібна призерка ЧС легкоатлетка Бех-Романчук розповіла про проблеми зі здоров’ям

Відео
Укрінформ
Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук, яка виборола срібну медаль на чемпіонаті світу-2019 у Досі (Катар), вже півтора тижні має проблеми зі здоров'ям, і лікування не допомагає.

Про це Марина Бех-Романчук розповіла після свого виступу на змаганнях в Досі.

“У Досі налаштовувалася лише на сам позитив, на боротьбу, на те, що боротимуся за максимально високу позицію. Звичайно, хотілося медаль. Не було і думки, що щось не вийде.

У мене досі проблеми зі здоров'ям. Я вже півтора тижні, скажімо так, в дуже важкому стані фізичному. У мене є проблеми зі здоров'ям, але я не знаю, що це саме. Потрібно повертатися додому, робити там діагностику і дізнаватися, що саме не так.

Так що перед чемпіонатом світу ці півтора тижні були неймовірно складними, було багато сліз, нервів. Були думки, що я взагалі нікуди не поїду, поїду додому проходити обстеження, тому що мені погано і у мене болить. Але, з останніх сил, завдяки моїм рідним, моєму улюбленому, моїм батькам. Вони настільки мене підтримували, знаходили слова, які мене мотивували і змушували і далі боротися. Дійти до кінця. Тепер з чистою душею і совістю можу повертатися додому.

Це не травма. У мене є проблеми з кишечником. Спочатку я думала, що це одне, мені призначили лікування, але з часом виявилося, що, напевно, це щось інше, тому що лікування абсолютно не допомогло. Ось зараз повертаємося додому і будемо дізнаватися, що там не так.

Останні дні я сиджу на дуже жорсткій дієті, мені майже нічого не можна. Кожен день ставала на ваги і думала: “Хоч би мої півкіло або 300 грам нікуди не поділися за ніч”. Ніколи б в житті не подумала, що колись таке турбуватиме мене”, - цитує Бех-Романчук XSPORT.

Відео коментаря:

Як повідомлялося, українка Марина Бех-Романчук у фінальних змаганнях зі стрибків у довжину на ЧС в Досі посіла друге місце. Її краща спроба – 6.92 м.

Читайте також: Українка Бех-Романчук виграла «срібло» на ЧС з легкої атлетики

Минулого року Марина Бех-Романчук у стрибках в довжину завоювала срібло на чемпіонаті Європи в Берліні - свою першу дорослу медаль на серйозному міжнародному рівні. З того часу українка піднімалася на п'єдестал всіх своїх великих змагань: виборола “бронзу” чемпіонату Європи в приміщенні, 3 місце і командне “золото” Європейських ігор, а також “золото” Універсіади.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-