Футболіст

Футболіст "Динамо" Бурда пропустить через травму 5-6 місяців

Укрінформ
Головний лікар київського футбольного клубу "Динамо" Леонід Миронов прокоментував важку травму захисника клубу Микити Бурди.

Гравець може повернутися на поле лише за 5-6 місяців, повідомляє 5 жовтня прес-служба столичної команди. 

"У Микити Бурди травмований колінний суглоб, під час артроскопічного обстеження виявлено пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки. Гравеця  прооперували 3 жовтня пізно увечері в Іспанії, в клініці професора Рамона Кугата. Операція тривала 2-2,5 години і пройшла успішно. Микита за власним бажанням та погодженням з клубною медичною службою ще залишиться там на тиждень на первинний етап реабілітації, тим більше, що професор Рамон хоче поспоїити за ним перші кілька днів. У Барселоні з Микитою перебуває дружина, яка його підтримує. За тиждень наш футболіст повернеться до Києва, де пройде місячний курс реабілітації, після чого знову на один день поїде на консультацію до професора Рамона і продовжить реабілітацію. Приблизний термін відновлення - 5-6 місяців ", - сказав лікар.

Читайте також: "Десна" обіграла "Олімпік" у чемпіонаті України з футболу

Воротар "Динамо" Денис Бойко, як відомо, на розминці перед матчем з "Лугано" у Санкт-Галені підвернув гомілкостоп.

"Ми вже зробили МРТ, яка показала, що у нього є перерозтягнення зв'язок зовнішньої групи гомілковостопного суглоба, - зазначив Миронов. - У принципі, нічого страшного, адже розривів немає. Будемо сподіватися, що його лікування та реабілітація не займуть баоато часу - у середньому 7-10 днів. Він лікуватиметься, проходитиме фізіотерапевтичні процедури, масаж, словом, цілий комплекс заходів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-