Михайличенко: Було багато браку в грі з

Михайличенко: Було багато браку в грі з "Лугано", причому в простих ситуаціях

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Олексій Михайличенко прокоментував результат матчу проти швейцарського “Лугано” (0:0).

Олексій Михайличенко на післяматчевій пресконференції, зокрема, відзначив, що в атаці команда не показала всього того, що могла, було багато браку в простих ситуаціях. 

“Здобуло “Динамо” одне очко або втратило два? Мені здається, ми, швидше за все, втратили два очки. На жаль, в атаці не показали всього того, що могли. Мабуть, на це є певні причини: на мій погляд, сьогодні було багато браку, причому в простих ситуаціях, і трохи не вистачило сил.

На мій погляд, в атаці не вистачало якості: підготовлених передач, завершення, ударів. У першому таймі ми надто багато намагалися грати через центр, де наробили купу помилок, які призводили до контратак суперника. Я тому і кажу, що не вистачило сил, тому що від цього залежить правильність прийнятого рішення в тому чи іншому моменті. А те, що команда старалася рухатися і грати до кінця в свій футбол - це очевидно. У другому таймі ми майже весь час провели на половині поля суперника, але цього мало, потрібно більше загрожувати, створювати моментів, щоб їх реалізувати”, - цитує Михайличенка пресслужба ФК “Динамо”.

Відео пресконференції:

Як повідомлялося, 3 жовтня футболісти київського "Динамо" у Швейцарії розійшлися миром зі швейцарським клубом "Лугано" (0:0) у другому колі групового турніру Ліги Європи УЕФА. 

Читайте також: "Динамо" зіграло внічию з "Лугано" у Лізі Європи УЄФА

Турнірне становище: "Динамо" - 4 очки, "Копенгаген" - 4, "Мальме" - 1, "Лугано" — 1.

У третьому турі 24 жовтня відбудуться матчі "Динамо" - "Копенгаген", "Мальме" - "Лугано".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-