Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" у Лізі Європи

Укрінформ
У четвер, 3 жовтня, футболісти "Олександрії" приймають бельгійський "Гент", а київське "Динамо" зустрінеться у Швейцарії з "Лугано" у 2-у турі групового раунду Ліги Європи.

В цих поєдинках букмекери вважають фаворитами "Гент" і "Динамо", повідомляє Укрінформ.

У зустрічі "Олександрія" - "Гент" лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу перемогу українського клубу з коефіцієнтом 5,50,  на нічию - 4,00, на перемогу бельгійців - 1,60.

Цього ж дня у групі I Ліги Європи французький "Сент-Етьєн" прийматиме німецький "Вольфсбург". Результати ігор першого туру: "Вольфсбург" - "Олександрія" - 3;1, "Гент" - "Сент-Етьєн" - 3:2.

Турнірне становище: "Вольфсбург" - 3 очки, "Гент" - 3, "Сент-Етьєн - 0," Олександрія "- 0.

Поєдинок, який розпочнеться у Львові о 19.55, обслуговуватиме суддівська бригада з Данії. Головний арбітр - Єнс Моє, лайнсмени - Еспер Даль і Віктор Скютте, четвертий рефері - Йорген Бурхардт.

Зустріч у прямому ефірі транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Матч "Лугано" - "Динамо" букмекери William Hill оцінюють так: перемога швейцарців - 4,50, нічия - 3,40, виграш киян - 1,83.

В іншому поєдинку квартету В шведський "Мальме" зустрінеться вдома з данським "Копенгагеном". У групі лідирують "Динамо" і "Копенгаген", які на старті з однаковим рахунком 1:0 обіграли відповідно "Мальме" та "Лугано".

Матч розсудять представники Франції. Головний арбітр - Карім Абед, бокові судді - Мехді Рахмуні та Бенжамен Паже, четвертий арбітр - Флорен Батта.

Читайте також: Тренер "Динамо" взяв на матч проти “Лугано” 21 гравця

Гра швейцарського та українського клубів відбудеться у четвер на 17-тисячній арені "Кібунпарк" міста Санкт-Галлен і розпочнеться о 22.00. Її також покаже "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-