Україна очікує медалі ще від 5 легкоатлетів на ЧС в Досі

Україна очікує медалі ще від 5 легкоатлетів на ЧС в Досі

Укрінформ
Головний тренер збірної України з легкої атлетики В'ячеслав Тиртишнік після срібного виступу Ярослави Магучіх на ЧС з легкої атлетики назвав спортсменів, які також можуть претендувати на високі результати в Досі.

В'ячеслав Тиртишнік у коментарі XSPORT.ua, зокрема відзначив, що є сподівання на гарні результати на ЧС-2019 з легкої атлетики у спортсменів: Богдана Бондаренка, Андрія Проценка, Марини Бех, Анни Рижикової та Михайла Кохана.

“Чемпіонат триває, у нас ще є бойові патрони. Перш за все це чоловіча висота, це Богдан Бондаренко і Андрій Проценко. Подивимося, наскільки вийде у Богдана, але Андрій - в повній готовності. Далі Марина Бех - жіноча довжина, Аня Рижикова - 400 метрів з бар'єрами. Давайте не забувати, що почав підніматися чоловічий молот. Ярослава Магучіх разом з Мішею Коханом - ровесники, вони разом ідуть, разом встановлюють рекорди. Можливо, після успіху Ярослави Міша таож із запалом і сам стрибне вище голови”, - сказав Тиртишнік.

Нагадаємо, що поки єдину нагороду Україні на ЧС-2019 з легкої Атлетики принесла Ярослава Магучіх у стрибках у висоту.

Читайте також: Тренер Магучіх прокоментувала рішення припинити змагання після позначки 2,04 м

Україна вже перевершила своє досягнення попереднього чемпіонату світу. 2017 року в столиці Великої Британії збірна України з легкої атлетики посіла 28 місце в командному рейтингу: “срібло” Юлії Левченко в стрибках у висоту, 4 місце Ігоря Главана в ходьби на 50 км і 6 місце Олексія Касьянова в десятиборстві.

Наразі українська збірна має вже п'ятьох представників у топ-8 своїх дисциплін: Ярослава Магучіх - “срібло” в стрибках у висоту, Юлія Левченко - 4 місце в стрибках у висоту, Олена Собчук - четверта в ходьбі на 50 км, Ірина Климець - п'ята в метанні молота, Христина Юдкін - шоста в ходьбі на 50 км.

Фото: facebook/Oleksii Kulivets

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-