Ярослава Магучіх: У Досі, напевно, перемогла саму себе

Ярослава Магучіх: У Досі, напевно, перемогла саму себе

Відео
Укрінформ
Срібна призерка чемпіонату світу з легкої атлетики 18-річна українська стрибунка Ярослава Магучіх поділилася першими враженнями після свого тріумфального виступу в Досі.

Володарка двох особистих рекордів українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, зокрема, зазначила, що розуміла відповідальність виступу на дорослому чемпіонаті світу і, напевно, змогла перемогти саму себе.

“Коли я виходила сюди, то розуміла, що це інший рівень змагань. Мені дуже сподобалося тут стрибати. Дякую моєму тренеру Тетяні Степановій, що вона мене підтримувала, і я стрибнула цю висоту.

Коли взяла 2,02 метра з першої спроби, то, напевно, якийсь адреналін заграв і я захотіла стрибнути ще вище - 2,04 метра. Чому ні? Хотіла спробувати, спробувала, взяла. Коли я стрибнула 2,04 метра, взяла з третьої спроби, то зрозуміла, що це вже круто. Я не вірю в це.

Чекала, що будуть такі високі результати у фіналі, це ж дорослий чемпіонат світу. Я готувалася до нього. Розуміла, що буде складно. Але я настільки задоволена після своїх стрибків. Перемогла саму себе, напевно. Два особисті рекорди”, - сказала Магучіх.

Читайте також: Українка Магучіх з рекордом виграла «срібло» на ЧС з легкої атлетики

Відео коментаря:

Як повідомлялося, українка Ярослава Магучіх посіла друге місце у стрибках у висоту з особистим рекордом 2.04 м на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який триває у столиці Катару – місті Доха. У фіналі стрибків у висоту 18-річна українка взяла висоту 2.04 м з третьої спроби і посіла друге місце. Вона двічі оновлювала особистий рекорд і новий світовий рекорд U-20.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-