Луїш Каштру:

Луїш Каштру: "Шахтар" постарається здобути в Італії потрібний результат

Укрінформ
У вівторок, 1 жовтня, футболісти донецького "Шахтаря" проведуть в Італії поєдинок 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти клубу "Аталанта" з Бергамо.

Сьогодні у Мілані на традиційній передматчевій пресконференції головний тренер українського клубу португалець Луїш Каштру зазначив, що "Шахтар" постарається здобути позитивний результат, повідомляє Укрінформ.

"Наша лінія оборони має бути готова до гри проти такої результативної команди. У "Аталанти" чимало яскравих характеристик, добре діють в атаці Гомес, Ілічич, Сапата. Дуже важливо використовувати пресинг, аби не випускати суперників із зон. Думаю, гра буде важливою в тактичному планы, адже обидві команди програли перші матчі ЛЧ і прагнутимуть перемогти. Для дуже важливо завтра здобути позитивний результат. Сподіваюся, нам пощастить. Я щодня працюю з гравцями, передаю їм свої ідеї. Ми знаємо, що потрібно "Шахтарю" , - заявив Каштру.

Він також поділився думками про гру хавбека національної збірної України Руслана Малиновського, який виступає за "Аталанту" .

"Малиновський - прекрасний гравець, у нього багато сильних якостей. Але ми не знаємо, кого завтра випустить на поле тренер Гасперіні. У Лізі чемпіонів кожна гра важлива, адже вона може стати в результаті вирішальною", - сказав наставник "гірників".

Зустріч "Аталанта" - "Шахтар" пройде на міланському "Сан-Сіро", оскільки домашній стадіон італійського клубу "Атлеты Адзуррі д'Італія" у Бергамо не відповідає критеріям арен Ліги чемпіонів. Гру, яка завтра розпочнеться о 19.55, покаже телеканал "Футбол 1".

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів "Аталанта" - "Шахтар"

У першому турі ЛЧ (група С) і "Аталанта", й "Шахтар" програли. Донеччани вдома поступилися англійському "Манчестер Сіті" (0:3), а футболісти з Бергамо - у гостях загребському "Динамо" (0:4).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-