Президент призначив державні стипендії трьом спортивним діячам

Президент призначив державні стипендії трьом спортивним діячам

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту Анатолію Бардусову, Герману Беньямінову та Миколі Мудрієвському. 

Документ оприлюднений на сайті глави держави.

"Відповідно до Указу Президента України від 10 вересня 2011 року № 906 "Про державні стипендії для видатних діячів науки, освіти, культури і мистецтва, охорони здоров'я, фізичної культури і спорту та інформаційної сфери" (зі змінами, внесеними Указами від 12 липня 2013 року № 377, від 30 грудня 2013 року № 717 та від 7 травня 2015 року № 256) постановляю: призначити державні стипендії видатним діячам фізичної культури і спорту", - йдеться в указі.

Читайте також: Президент заснував Фонд підтримки освіти, науки та спорту

Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, почесний працівник фізичної культури і спорту України Анатолій Бурдусов та майстер спорту СРСР, заслужений тренер України з тенісу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, почесний працівник фізичної культури і спорту України Герману Беньямінов отримуватимуть довічні стипендії, адже досягли сімдесятирічного віку.

Майстру спорту СРСР, заслуженому тренеру УРСР з мотоциклетного спорту Мудрієвському глава держави призначив дворічну стипендію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-