"Олександрія" безкоштовно повезе уболівальників на гру з "Гентом" у Львові

Укрінформ
Футбольний клуб “Олександрія” організовує безкоштовний автобус до Львова на матч проти бельгійського “Гента”, який відбудеться 3 жовтня в рамках 2 туру групового етапу Ліги Європи.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Олександрія”.

“Місця обмежені (55 місць), пріоритет надаватиметься власникам абонементів. Адміністрація клубу залишає за собою право відмови вболівальнику в поїздці автобусом. Вболівальникам, які добиратимуться до Львова потягом, футбольний клуб відшкодовуватиме 100% вартість квитка плацкартного типу пасажирських вагонів (при собі мати квиток як на потяг, так і на матч)”, - йдеться в повідомленні.

Поєдинок “Олександрія” – “Гент” (Бельгія) відбудеться 3 жовтня на стадіоні “Арена Львів” і розпочнеться о 19.55. Вартість квитків стартує від 50 грн. Квитки на матч уболівальники купують за власний рахунок.

Читайте також: “Олександрія” показала змістовну гру в дебютному матчі Ліги Європи - Шаран

Як повідомлялося, 19 вересня бронзові призери чемпіонату України футболісти "Олександрії" зазнали поразки в стартовому матчі групового етапу Ліги Європи УЄФА. "Олександрія" в Німеччині програла "Вольфсбургу" з рахунком 1:3. В команді українців відзначився Євген Банада (66).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-