Хокей: три українські арбітри працюватимуть на чемпіонатах світу U-18 і U-20

Хокей: три українські арбітри працюватимуть на чемпіонатах світу U-18 і U-20

Укрінформ
Українські арбітри Антон Гладченко, Ілля Хохлов та Артем Корепанов отримали призначення на чемпіонати свтіу U-18 і U-20.

Антон Гладченко в ролі головного арбітра обслуговуватиме чемпіонат світу U-18 з хокею в місті Азіяго, який відбудеться 12 - 18 квітня 2020 року, а Ілля Хохлов та Артем Корепанов працюватимуть лінійними суддями на ЧС U-20 у Києві з 12 по 18 грудня. Про це повідомляє пресслужба Федерації хокею України.

Призначення українських арбітрів на ігри чемпіонатів світу з хокею були затверджені під час піврічного Конгресу Міжнародної федерації, який розпочався 25 вересня в Римі.

На засіданні усіх робочих груп перш за все були обговоренні деталі проведення чемпіонату світу U-20, який відбудеться взимку у київському Палаці спорту. Особливу увагу учасників засідання було звернено на логістику, харчування та проживання гравців під час їх перебування в Україні. Розглянувши детально кожен пункт, усі представники країн-учасниць підписали документ, у якому було зазначено, що їх повністю задовольняють запропоновані умови.

Читайте також: Українські лайнсмени обслуговуватимуть ігри Континентального Кубка в Броварах

Нагадаємо, раніше призначення на матчі Континентального кубка, який відбудеться у жовтні в броварському “Терміналі”, отримали чотири українські лайнсмени: Сергій Хараберюш, Олексій Рябіков, Ілля Хохлов та Антон Перетятько.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-