Кардаш:

Кардаш: "Динамо" перебуває на шляху до свого кращого футболу

Укрінформ
Екс-хавбек національної збірної України Василь Кардаш вважає, що футболісти київського "Динамо" добре виглядали фізично у вчорашньому переможному матчі чемпіонату України проти "Маріуполя" (1:0).

Кардвш також зазначив, що столичний футбольний гранд перебуває на шляху до свого кращого футболу, повідомляє Zbirna.com.

"Будь-яка перемога дорого коштує, але коли вона допомагає команді вибиратися з ями і здобувається у компенсований час, - це удвічі приємніше. Матч у Маріуполі був складним для киян. Господарі, вважаю, продемонстрували добротний футбол, але "Динамо" все-таки створило більше передумов для взяття воріт. Гостям врешті-решт вдалося розхитати оборону азовців. З огляду на, що для команди це був третій поєдинок за тиждень, динамівці виглядали добре. Вважаю, що "Динамо" на шляху до свого кращого футболу. Вже видно, що над фізичною готовністю команди, тренерський штаб попрацював", - заявив Кардаш.

Читайте також: "Динамо" обіграло "Маріуполь" і повернулося до трійки лідерів футбольної Прем'єр-ліги

Турнірне становище у чемпіонаті України після 8-ми турів: "Шахтар" - 24 очки, "Динамо" - 14, "Десна" - 14, "Олександрія" - 13, "Зоря" - 12, "Дніпро-1" - 11, "Колос" - 11, "Маріуполь" - 9, "Карпати" - 8, "Ворскла" - 7, "Львів" - 6, "Олімпік" - 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-