Олексій Михайличенко визнаний кращим тренером 8 туру Favbet Ліги

Олексій Михайличенко визнаний кращим тренером 8 туру Favbet Ліги

Укрінформ
Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визначило кращого наставника команд за підсумками 8-го туру української Favbet Прем’єр-Ліги сезону-2019/20.

Кращим тренером 8-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-Ліги визнаний наставник київського “Динамо” Олексій Михайличенко. Про це повідомляє офіційний сайт Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

“Шестиматчева безвиграшна серія була тяжким випробуванням для нового тренерського штабу “Динамо”. Не маючи змоги провести по ходу сезону якісь радикальні зміни, столичний клуб зобов’язаний при цьому давати результат на всіх фронтах. За вісім днів кияни провели три матчі підвищеної відповідальності. І якщо за поразку від “Десни” команду захлиснула хвиля критики, то подальші два матчі принесли потрібний результат. Тож наш сьогоднішній лауреат у Favbet Лізі – головний тренер київського “Динамо” Олексій Михайличенко. Його підопічні здобули виїзну перемогу над “Ворсклою” (5:0)”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Динамо" розгромило "Ворсклу" у чемпіонаті України з футболу

Як повідомлялося, 22 вересня "біло-сині" на виїзді розгромили полтавську "Ворсклу" з рахунком 5:0. Авторами голів стали Віктор Циганков, який відзначився на 9-й хвилині, Артем Шабанов (35), Карлос Де Пена (38, 46) та Артем Беседін (46).

Поєдинок 4-го туру "Маріуполь" - "Динамо" перенесено на 25 вересня через участь клубів у єврокубках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-