Італійські ЗМІ закликають тренера

Італійські ЗМІ закликають тренера "Аталанти" надати Малиновському шанс

Укрінформ
Італійські журналісти порадили головному тренеру футбольної команди "Аталанта" Джану П'єро Гасперіні найближчого матчу випустити в основному складі українського хавбека Руслана Малиновського.

Після поразки "Аталанти" на старті Ліги чемпіонів у Загребі від "Динамо" Гасперіні, на думку ЗМІ, має знайти можливості для посилення гри, повідомляє Zbirna.com

«Аталанта давно не була настільки поганою, але вихід на поле Малиновського та Мюріеля дає привід для оптимізму, - зазначає автор популярної La Gazzetta dello Sport Франческо Фонтана. - Вся гострота у Хорватії біля воріт "Динамо" була пов'язана з Малиновським, який генерував світлі ідеї у загальному темному вечорі для "Аталанти". Придбаний на позицію опорного хавбека, Руслан відмінно виконує обов'язки плеймейкера. Можливо, Гасперіні варто спробувати випустити Малиновського з перших хвилин у грі проти "Фіорентини".

Читайте також: Андрій Шевченко оголосив склад на матчі проти Литви і Португалії

Додамо, що матч четвертого туру італійської Серії А "Аталанта" - "Фіорентина" відбудеться у неділю, 22 вересня, й розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-