Шведські ЗМІ розчаровані

Шведські ЗМІ розчаровані "прикрою" поразкою "Мальме" від "Динамо"

Укрінформ
Шведська преса одностайно висловлює розчарування результатом вчорашнього поєдинку Ліги Європи на НСК "Олімпійський" між київським "Динамо" та "Мальме", в якому українська команда вирвала перемогу з рахунком 1:0.

ЗМІ також відзначають, що цей успіх може стати переломним для українського клубу, повідомляє Zbirna.com

"У другому таймі стала очевидною перевага "Динамо" у класі", - констатує Dagens Nyheter.

«Йоган Далін зберігав власні ворота у недоторканності протягом 83-х хвилин, але потім навіть такий чудовий воротар капітулював. Матч проти фаворита групи склався, як і очікувалося. Господарі атакували - гості оборонялися. Проте, у першому таймі "Мальме" грав непогано і навіть створював моменти біля воріт суперника. Проте, у другій половині гри "Динамо" додало, і стала очевидною його перевага у класі. Адже ця команда - 25-та в рейтингу ФІФА у порівнянні з "Мальме", який перебуває на 90-у місці", - пише видання.

"Гравці "Мальме" критикували суддівство після прикрої поразки", - описує ситуацію після матчу Aftonbladet.

«Коли ви є невеликим клубом, у вас немає ніяких прав. Ви приїжджаєте в Європу, і на вас не зважають. Суддя мав давати вільний удар, після того, як захисник киян зробив пас назад, а воротар взяв м'яч у руки. Я підійшов до судді, а він каже: "Ситуація 50 на 50". У всіх суперечливих моментах арбітр свистів на користь господарів. Зрозуміло, що так буде завжди у матчах з більш титулованими командами. Це повторюється вже не перший рік", - цитує Aftonbladet слова капітана Мальме Маркуса Розенберга.

Читайте також: "Динамо" обіграло "Мальме" на старті групового турніру Ліги Європи УЄФА

"Залишилося величезне розчарування після прикрої поразки", - підкреслює SVT Sport.

"Цей матч може стати переломним для "Динамо". Після семи ігор без перемог кияни, нарешті, досягли успіху на "Олімпійському". Для "Мальме" підсумок матчу відверто розчаровує. Шведський клуб створив достатньо моментів, аби забити, але пропустив на останніх хвилинах. Це завжди важко", - зазначає видання.

Фото: Ludvig Thunman.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-