Сьогодні “Київ-Баскет” виборюватиме путівку до 2 кола відбору Ліги чемпіонів ФІБА

Сьогодні “Київ-Баскет” виборюватиме путівку до 2 кола відбору Ліги чемпіонів ФІБА

Укрінформ
Баскетболісти столичного клубу “Київ-Баскет” провели відкрите тренування перед домашнім матчем-відповіддю 1-го кола кваліфікації Ліги чемпіонів, який відбудеться 20 вересня в Палаці спорту. 

Сьогодні у протистоянні з австрійським “Капфенбергом” стане зрозуміло, хто пройде до наступного етапу. Про це повідомляє пресслужба Федерації баскетболу України.

19 вересня на головній арені України під керівництвом Айнарса Багатскіса тренувалися всі гравці, хто взяв участь у першому матчі (66:66) в Австрії два дні тому. Баскетболісти провели півтори години інтенсивної роботи на паркеті.

Для проходу до наступного, 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів “Київ-Баскету” потрібна лише перемога. Матч розпочнеться о 19.00.

Читайте також: “Київ-Баскет” внічию зіграв із “Капфенбергом” на старті відбору Ліги чемпіонів ФІБА

“Ми маємо зібратися і виконати те, що ми готуємо у захисті та нападі. Перше і найголовніше – прискорити гру. Австрійці дуже добре почуваються у повільному баскетболі. Про це свідчить статистика першого матчу. Вони у швидких відривах закинули рівно нуль. А ми мали підтримувати високий темп гри завдяки ротації. Перед сезоном ми так і робили. Зараз ми розбиралися, чому ми там так не зіграли. Так, дорога забрала забагато сил, але це не виправдання, чому ми так зіграли. Просто треба зіграти у свій баскетбол, у свою гру”, - зазначив головний тренер Айнарс Багатскіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-