“Олександрія” показала змістовну гру в дебютному матчі Ліги Європи - Шаран

“Олександрія” показала змістовну гру в дебютному матчі Ліги Європи - Шаран

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу “Олександрія” Володимир Шаран прокоментував гру команди в першій зустрічі з німецьким “Вольфсбургом” (1:3) в рамках групового етапу Ліги Європи.

Володимир Шаран у післяматчевому коментарі телеканалу “Футбол 2”, зокрема, зазначив, що для новачка Ліги Європи гра була хорошою, “Олександрія” показала непогану, змістовну гру.

“Головне, що ми дійсно показали непогану гру, як для новачка Ліги Європи. Хлопці вийшли без мандражу, це було помітно, й поєдинок почали непогано. Я не можу сказати, що “Вольфсбург” нас повністю переграв. Так, майстерність гравців “Вольфсбурга” дійсно на високому рівні, й перші м’ячі трішки надломили хлопців. Але в другому таймі ми побачили, що ми спроможні грати краще, ніж у першому. Хоча, й перший тайм теж був непоганий щодо реалізації гри. Забивши м’яч, звичайно, була якась надія, що ми можемо забити другий, але дуже швидко пропустили третій м’яч. Та все одно, я задоволений грою наших футболістів. Вони дійсно показали непогану, змістовну гру. Але майстерність і досвід команди суперника вищі”, - цитує Шарана пресслужба ФК “Олександрія”.

Читайте також: "Олександрія" програла "Вольфсбургу" у першому турі Ліги Європи УЄФА

Як повідомлялося, 19 вересня бронзові призери чемпіонату України футболісти "Олександрії" зазнали поразки в стартовому матчі групового етапу Ліги Європи УЄФА. "Олександрія" в Німеччині програла "Вольфсбургу" з рахунком 1:3. В команді українців відзначився Євген Банада (66).

У другому турі основної сітки Ліги Європи УЄФА 3 жовтня "Олександрія" прийматиме "Гент", а "Сент-Етьєн" - "Вольфсбург".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-