Паралімпійський чемпіон Віктор Смирнов отримав ключі від квартири в Слов’янську

Паралімпійський чемпіон Віктор Смирнов отримав ключі від квартири в Слов’янську

Укрінформ
На Донеччині паралімпійський чемпіон з плавання, Герой України Віктор Смирнов отримав ключі від квартири в Слов’янську, яку йому придбали за 580 тис. грн.

Про це 19 вересня повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Донецької обласної адміністрації.

«19 вересня в місті Слов’янськ у будинку № 57 по вулиці Торській відбулося урочисте вручення ключів від квартири заслуженому майстру спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, багаторазовому переможцю Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, Герою України Віктору Смирнову», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що загальна вартість квартири, придбаної для Смирнова, склала 580 тис. грн, і сума коштів, виділених з обласного бюджету – 289 025,09 грн, друга частина – з міського бюджету.

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко під час вручення ключів підкреслив, що Донеччина пишається своїм вихованцем – шестиразовим чемпіоном Паралімпійських ігор, Героєм України Віктором Смирновим.

В ОДА пояснили, що комплексна програма з придбання житла для спортсменів і тренерів запроваджена в Донецькій області в 2019 році і вона наразі є єдиною подібною в Україні. На поточний рік для її реалізації в обласному бюджеті передбачено 2 млн грн., і є наміри продовжити проєкт у 2020-му.

Читайте також: Срібні призерки чемпіонату світу з боксу Бова і Охота отримали грошові премії

Станом на сьогоднішній день обласна комісія схвалила здійснення адресної виплати для придбання житла чотирьом спортсменам Донеччини. Так, найближчим часом відбудеться вручення ключів трьом майстрам спорту України міжнародного класу – Наталії Мартюхіній (кікбоксинг WAKO), Леону Білицькому (гирьовий спорт) та Наталі Семеновій (легка атлетика, метання диску).

Фото: karachun.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-