Світоліна організовує в Україні тенісний табір для дітей

Світоліна організовує в Україні тенісний табір для дітей

Укрінформ
Табір за підтримки Еліни Світоліної відбудеться з 28 вересня по 5 жовтня 2019 року на кортах тенісного центру «Віккорт» на Київщині.

Третя ракетка світу Еліна Світоліна оголосила про проведення спортивного табору для дітей під її патронажем. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Я переконана, що талановитій молоді потрібно надавати всебічне сприяння. Теніс дав мені дуже багато - і тепер моя черга допомагати, ділитися власним досвідом і знаннями, а також надати нові можливості для тих, хто тільки починає свій шлях.

Саме тому я запрошую дітей до 12 років приєднатися до моєї ініціативи і взяти участь в спортивному таборі. За результатами роботи навчально-тренувального інтенсиву троє юних спортсменів отримають мою подальшу підтримку», - написала Світоліна.

Читайте також: Колишній спонсор Світоліної радить їй припинити виступи і зайнятися коліном

Тенісний табір за підтримки Еліни Світоліної відбудеться з 28 вересня по 5 жовтня 2019 року на кортах українського тенісного центру «Віккорт» (с. Святопетрівське, вул. Господарська, 1, Київська область).

Взяти участь у спортивному інтенсиві зможуть тенісисти до 12 років. Відбір талантів проводитимуть фахівці міжнародного рівня, які працюють з командами Кубка Девіса і Кубка Федерації. За результатами роботи табору троє найсильніших юних спортсменів отримають подальшу підтримку від Еліни Світоліної.

Нагадаємо, Світоліна може пропустити Підсумковий турнір WTA через травму коліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-