Наразі в “Шахтаря” не та команда, яка вміє грати добре в обороні - Степаненко

Наразі в “Шахтаря” не та команда, яка вміє грати добре в обороні - Степаненко

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко прокоментував стартову гру команди в Лізі чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті" (0:3).

Тарас Степаненко в інтерв’ю Footboom.com, зокрема, зазначив, що наразі в “Шахтаря” не та команда, яка вміє грати добре в обороні, а любить тримати м'яч, грати з м'ячем, розкривати зони, в такий же футбол грав і суперник, тому було важко.

“Гра триває 90 хвилин, важко грати з такою командою, яка контролює м'яч, знає, як пресингувати, як перекривати зони. В якій зібрані індивідуально сильні футболісти. Та й темп був інший. Відверто кажучи, було дуже, дуже важко. Намагалися, старалися, але у нас не та команда, яка вміє грати добре в обороні. "Шахтар" - команда, яка любить тримати м'яч, грати з м'ячем, розкривати зони. І коли нам попалася команда, яка грає в такому ж стилі, причому підтримує більш високий темп, нам було важко”, - зазначив Степаненко.

Читайте також: Гвардіола: Однозначно “Шахтар” - це знак якості

Як повідомлялося, 18 вересня футболісти донецького "Шахтаря" з поразки стартували в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА-2019/20. "Гірники" вдома програли фавориту розіграшу англійському "Манчестер Сіті" з рахунком 0:3. Авторами голів на ОСК "Металіст" в Харкові стали Ріяд Махрез, який відзначився на 24-й хвилині, Ілкай Гюндоган (38) та Габріел Жезус (76).

В іншому матчі групи С в Хорватії загребське "Динамо" з рахунком 4:0 розгромило італійську "Аталанту", з якою "Шахтар" зустрінеться 1 жовтня на "Сан-Сіро" в Мілані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-