Каштру назвав головних конкурентів “Шахтаря” за друге місце в групі Ліги чемпіонів

Каштру назвав головних конкурентів “Шахтаря” за друге місце в групі Ліги чемпіонів

Фото, відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Луїш Каштру прокоментував поразку команди у вчорашньому матчі проти англійського “Манчестер Сіті” (0:3).

Луїш Каштру на післяматчевій пресконференції, зокрема, зазначив, що суперник грав дуже компетентно, є головним претендентом на перемогу в групі, а за друге місце головними конкурентами “Шахтаря” є загребське “Динамо” і “Аталанта”.

“У першому таймі ми більше робили упор на те, що пресингувати буде наша лінія півзахисту, але “Сіті” завдяки своїм якостям намагається закрити будь-якого суперника в останній третині поля. Після перерви ми намагалися пресингувати їх трохи вище, але через це розкрили деякий простір між своїми лініями, а гості скористалися цим і продовжували проводити атаки. Гравці “Сіті” в такі моменти з достатньою легкістю займали зони між лініями і проводили якісні швидкі атаки - не через нашу некомпетентність, а завдяки своїй величезній компетентності. Єдиний їхній гол у другому таймі був забитий саме через те, що ми були дуже розтягнуті. Ми зазнали поразки від одного з головних претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів. Важливо, що ми залишалися собою. Незважаючи на всі складнощі, ми намагалися розігрувати від воріт, проводити атаки якісно. Старалися і робили все, але, на жаль, не вийшло.

Післяматчева пресконференція тренера ФК "Шахтар" Луіш Каштру / Фото: Вячеслав Мадиевский, Укрінформ.

Читайте також: "Шахтар" програв "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів УЄФА

Стадіон був сповнений уболівальників “Шахтаря”. Вони - наша душа, наші сили, ми працюємо кожен день, щоб радувати їх. Нам дуже хотілося б піти зі стадіону переможцями, щоб наші вболівальники були щасливі, - постараємося зробити це в майбутньому. Хочу подякувати і тим, хто був на стадіоні, і тим, хто підтримував нас, дивлячись матч по телевізору. Щиро Дякую.

Конкуренти “Шахтаря” в боротьбі за друге місце в групі? Якщо на першому місці, як це найчастіше відбувається, буде “Манчестер Сіті”, то наші головні конкуренти - “Динамо” (Загреб) і “Аталанта”.

...Я задоволений усіма гравцями, які є в заявці. Комплектація завершена. Це нормально, що після таких поразок люди відразу починають шукати, що відбувається не так. Однак варто нагадати: ми на першому місці в чемпіонаті, показуємо хороший футбол, і зараз також намагалися робити це в матчі з однією з кращих команд світу”, - цитує Каштру пресслужба ФК “Шахтар”.

Відео пресконференції:

Як повідомлялося, 18 вересня футболісти донецького "Шахтаря" з поразки стартували у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА-2019/20. "Гірники" вдома програли фавориту розіграшу англійському "Манчестер Сіті" з рахунком 0:3. Авторами голів на ОСК "Металіст" в Харкові стали Ріяд Махрез, який відзначився на 24-й хвилині, Ілкай Гюндоган (38) та Габріел Жезус (76).

Читайте також: Футболісти “Шахтаря” U-19 стартували з поразки в юнацькій Лізі УЄФА

В іншому матчі групи С в Хорватії загребське "Динамо" з рахунком 4:0 розгромило італійську "Аталанту", з якою "Шахтар" зустрінеться 1 жовтня на "Сан-Сіро" в Мілані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-