Багатскіс і Радулович затверджені головними тренерами збірних України з баскетболу

Багатскіс і Радулович затверджені головними тренерами збірних України з баскетболу

Укрінформ
18 вересня Виконком Федерації баскетболу України затвердив тренерський склад чоловічої та жіночої національних збірних України.

Айнарс Багатскіс і Срджан Радулович позбулися частки "в.о" на своїх посадах і стали головними тренерами відповідно чоловічої та жіночої національних збірних з баскетболу. Про це повідомляє пресслужба ФБУ.

До тренерського штабу чоловічої збірної України увійшли: головний тренер Айнарс Багатскіс, його асистенти Максим Міхельсон і Віталій Степановський, тренер з фізпідготовки Маріс Брузікс.

До тренерського штабу жіночої збірної України увійшли: головний тренер Срджан Радулович, його асистенти Інна Кочубей і Олена Федченко, тренер з фізпідготовки Володимир Кучеренко.

Читайте також: Став відомий розклад матчів збірної України у відборі на Євробаскет-2021

Айнарс Багатскіс вже встиг провести зі своїми новими підопічними навчально-тренувальні збори у серпні, які закінчилися двома спарингами зі збірною Білорусі в Мінську. Срджан Радулович працював у тренерському штабі свого попередника Горана Бошковича. Після завершення чемпіонату Європи жіноча збірна України ще не проводила тренувальних активностей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-