Срібні призерки чемпіонату світу з боксу Бова і Охота отримали грошові премії

Срібні призерки чемпіонату світу з боксу Бова і Охота отримали грошові премії

Укрінформ
Срібні призерки чемпіонату світу-2018 з боксу Марія Бова і Ганна Охота отримали грошові премії.

Марія Бова і Ганна Охота отримали грошові нагороди під час сьогоднішньої зустрічі тренерів та учасниць національної жіночої збірної України з боксу з першим віце-президентом Федерації боксу України, народним депутатом України Дмитром Шенцевим. Про це повідомляє пресслужба ФБУ.

В рамках зустрічі Дмитро Шенцев відзначив чудові результати українських спортсменок у боксі. За останні місяці жіноча збірна здобувала медалі на чемпіонатах світу, міжнародних турнірах та континентальних першостях.

“Радію тому, що жіночий бокс в нашій країні активно розвивається і безумовно радію успіхам жіночої збірної України на міжнародних змаганнях найвищого рівня. Сьогоднішні результати жіночої збірної України додають нам впевненість в тому, що наші дівчата зможуть поборотися за ліцензії на Олімпійські ігри, які прийматиме Японія наступного року. Я переконаний, що ці премії, які отримали наші дівчата сьогодні, стануть для них додатковим стимулом до їх майбутніх перемог. Ми бачимо як стрімко розвивається жіночий бокс в світі і нам дуже приємно, що українська школа боксу також представлена гідними дівчатами. Одним словом так тримати, а ми будемо Вас підтримувати та робити все для Вашої належної підготовки”, - зазначив Шенцев.

Читайте також: Збірна України увійшла до топ-3 за кількістю нагород на ЧЄ-2019 з боксу серед жінок

Нагадаємо, Марія Бова та Ганна Охота стали срібними призерками чемпіонату світу-2018 з боксу серед жінок. На змаганнях континентальної першості 2019 року спортсменки завоювали бронзові нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-