Квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи перед матчем “Динамо” -

Квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи перед матчем “Динамо” - "Мальме"

Відео
Укрінформ
Український квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи перед матчем “Динамо” - “Мальме”, який відбудеться 19 вересня в Києві.

Під час виходу команд на поле українки зіграють гімн Ліги Європи, а в перерві гри виконають свою фірмову композицію “Шторм” Антоніо Вівальді. Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Динамо”.

“Спеціально для матчу “Динамо” - “Мальме” ми зробили власне аранжування гімну Ліги Європи. Це наша спільна ініціатива з “Динамо”, яка отримала позитивні відгуки від УЄФА. Ми вдячні клубу за можливість таким чином підтримати команду на НСК “Олімпійський” перед багатотисячною аудиторією вболівальників та фанів “Динамо”. Для нас, киянок, це окрема, дуже емоційна і творча історія, адже більшість наших виступів проходять в Європі, а не в Україні”, - розповіла одна з учасниць квартету Мирослава Цибка.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" в Лізі Європи

Нагадаємо, що український квартет ASTURIA виконував гімн Ліги чемпіонів УЄФА перед цьогорічним фіналом турніру в Мадриді.

Поєдинок “Динамо” (Київ) - “Мальме” (Швеція) відбудеться в Києві 19 вересня в рамках стартового туру групового раунду футбольної Ліги Європи. Матч на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Початок зустрічі - о 19.55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-