Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" в Лізі Європи

Укрінформ
19 вересня "Динамо" зіграє у Києві зі шведським "Мальме, а" Олександрія "зустрінеться в Німеччині із "Вольсбургом" у стартовому турі групового раунду футбольної Ліги Європи.

Букмекери в цих поєдинках віддають перевагу командам-господарям, повідомляє Укрінформ.

У зустрічі групи В "Динамо" - "Мальме" авторитетна контора William Hill оцінює перемогу українського клубу коефіцієнтом 2,05, нічию - 3,30, успіх шведських футболістів - 3,70.

Динамівці невдало виступають у нинішньому чемпіонаті України. Після шести зіграних матчів команда набрала незвичний для гранда мінімум - вісім очок і посідає шосте місце у турнірній таблиці. "Мальме" після 23-х турів йде у Швеції на другій позиції, відстаючи від лідера на два пункти.

У лютому суперники зустрічалися у спарингу на зборі в Іспанії, який завершився з рахунком 0:0.

Поєдинок на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Головний арбітр - Александар Ставрєв, асистенти - Мар'ян Кіровскі, Деян Костадінов, четвертий суддя - Дімітар Мечкаровскі.

У прямій трансляції матч у четвер покаже телеканал "Футбол 1". Початок зустрічі - о 19.55.

Що стосується гри квартету I "Вольфсбург" - "Олександрія", тут William Hill вважає беззаперечним фаворитом представника німецької Бундесліги.

На перемогу господарів поля дають коефіцієнт 1,22. на нічию - 6,00, на виграш "Олександрії" - 13,00.

Для "Олександрії" - команди з Кіровоградської області - майбутній поєдинок стане дебютним в основній сітці єврокубкових турнірів. Після 7-ми турів команда Володимира Шарана йде на третьому місці в чемпіонаті України. "Вольфсбург" посідає 5-ту сходинку у турнірній таблиці Бундесліги.

На матчі працюватиме турецька бригада на чолі з Халісом Озках'єю. Допомагатимуть на лініях йому Чейхін Сешігюзел та Хакан Емішкен, четвертий суддя - Алпер Улушой.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на футбольний матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті"

Зустріч пройде на 30-тисячній "Фольксваген Арені" міста Вольфсбург. Гру, яка розпочнеться о 22.00, транслюватиме телеканал "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-